Verzenden

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd

U kiest, wij leveren...

Bepaal zelf de datum en plaats van levering enz.

U bepaalt zelf de details voor de levering van uw pakket. En dat kan u zowel vóór als tijdens de verzending. GLS biedt tal van leveringsopties. De garantie voor een snelle en gemakkelijke levering van de door u bestelde goederen.

U ontvangt een e-mail van GLS met informatie over uw zending en een link naar onze webpagina met de leveringsopties. GLS deelt u de geschatte levertijd mee, met een tijdspanne van 3 tot 5 uur. Dan kan u ervoor zorgen dat er die dag iemand het pakket in ontvangst kan nemen.

Kan niemand het pakket in ontvangst nemen? Geen nood. GLS laat u via enkele eenvoudige stappen de levering aanpassen : klik op de link in de e-mail en u heeft meteen toegang tot de leveringsopties voor uw pakket.

Overzicht van de leveringsopties

  • Levering op hetzelfde adres op een specifieke datum
  • Levering op een nieuw adres
  • Levering in een GLS ParcelShop
  • Afhaling in een GLS-depot
  • Volmacht geven
  • Pakket weigeren

Wij doen ons best om de bestellingen zo spoedig mogelijk te leveren. Na goedkeuring word uw bestelling geleverd (mits het product voorradig is). Met afterpay kan dit soms iets langer duren omdat uw bestelling eerst goedgekeurd moet worden. Voorraadinformatie staat standaard vermeld bij de productinformatie op onze website. Voor producten waarvan (tijdelijk) geen voorraadinformatie op de website bekend is, kunt u contact opnemen met uw accountmanager of met de afdeling Websales 0031 (0)643241228. Zij kunnen u de verwachtte levertijd doorgeven. Let op: alle levertijden die gemeld worden op onze website en/of door onze verkopers zelf, zijn indicatief en kunnen achteraf alsnog wijzigen.

Wat zijn de verzendkosten?

Onze verzendkosten zijn voor afleveradressen in Nederland & Belgie zijn €4,95 incl. BTW per bestelling onder de €40,- alles daarboven is gratis als u via onze website bestelt. Dit is een vast bedrag ongeacht het aantal artikelen of het aantal zendingen per bestelling. Onze bestellingen worden bezorgd door GLS.

Buitenland

In de regel is verzending naar het buitenland duurder dan een verzending binnen . Omdat wij niet voorafgaand aan een bestelling de exacte kosten voor verzending kunnen berekenen, wordt dit pas na het plaatsen van uw bestelling berekend en gecommuniceerd. Wilt u een bestelling in het buitenland laten afleveren, dan krijgt u na het plaatsen van uw bestelling bericht van ons met de exacte verzendkosten.

Snelle levering met GLS

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

© 2011 - 2024 Microfiber-Underwear Microfiber-Boxershorts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel